Welkom leesmevoor lezer!

Registreer jezelf (Ontdek de voordelen)  |   Wachtwoord vergeten?

OVER Marlous ten Berge

Ik ben Marlous en ik schrijf al zo lang als ik me kan herinneren. Het was voor velen dan ook geen verrassing dat ik ruim drie jaar geleden koos voor de studie journalistiek. Ondertussen zit ik in mijn afstudeerjaar en loop ik stage bij Leesmevoor.nl. Ik vind het fantastisch om kinderverhalen te schrijven en dat mag ik hier elke dag doen! Verder help ik mee met de promotie van Leesmevoor.nl en heb ik alle interviews met de illustratoren, schrijvers en sprekers voor mijn rekening genomen. Ontzettend leuk om een kijkje te nemen in de levens van alle 'creatievelingen' van Leesmevoor.nl! Een interview met mezelf, daar doe ik niet aan. Dus voor meer informatie over mij kun je op de onderstaande links klikken.

VERHALEN VAN MARLOUS TEN BERGE

Voorlezen: voorleesverhaal Varen met een vlot uit de serie Bas en Bibi

Bas en Bibi:
Varen met een vlot

38.812 keer gelezen

Bas en Bibi maken een vlot. Maar ze zinken steeds? Hoe kan dat nou?

Auteur: Marlous ten Berge
Illustrator: Magda van Tilburg
Verteld door: Marc Stuivenberg

Voorlezen

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Met voorlezen stimuleer je de taalontwikkeling en de fantastie van je kind.
Deze digitale prentenboeken helpen om het voorlezen nog leuker te maken. Stel tussen- door bijvoorbeeld vragen als "Is Beertje daar?" en "Waar is de ...". Kinderen vinden het prachtig!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe verhalen.